Glasstak

Med glasstak får du beskyttelse mot vær og vind uten å ta bort lyset. En utestue som er omringet av glass gir deg følelsen av å sitte ute, men med god komfort uansett vind og vær. Skaff deg et glasstak som blir en stilig uteservering og/eller et fleksibelt utbygg på huset eller en frittstående hagestue – så kundene kan nyte gleden av mer plass og flere utedager i året!

Vi tilbyr skreddersydde glasstak  som tåler det norske været.

Glasstak har fått en oppsving de siste årene. Nordmenn elsker å sitte ute i lyse omgivelser og betrakte naturen rundt seg. I vårt utvalg finner du produkter som er produsert både i Norge og i utlandet. Velg mellom kubisk utforming eller helling i taket. Alle strukturer er laget av pulverlakkert aluminium og materialer av høy kvalitet. Vi tilpasser din favorittmodell , slik at du får det glasstaket kundene drømmer om

  • Fish me uteDESIGN
  • Utestue med glasstak
  • Utestue i glass

Starlight

Et skråtak i glass som er skapt for norske værforhold. Store, klare glassflater lar deg ta inn naturen og omgivelsene på din uteplass. Utestuen kan kombineres med en rekke tilbehør.

  • Hvit Starcube

Starcube

Kubisk glasstak i moderne design som bevarer lys. Starcube er utviklet i samarbeid med uteDESIGN, og er ferdigprodusert i Norge. Utestuen kan kombineres med en rekke tilbehør.

  • Acristalia uteservering uteDESIGN

Acristalia

Motorisert glasstak gir deg det beste av to verdener – mye lys og mulighet til å lufte utestuen. Les mer om vår motoriserte glasstak!

Acubis

Prisvinnende glasstak i minimalistisk stil. Acubis har et kubisk utseende og smart takstruktur som bevarer det spesielle uttrykket samtidig som det sørger for god drenering.

Vurderer du glasstak, men er usikker på hva du bør velge?

Få hjelp av oss!