Uteservering2022-08-12T15:58:45+02:00

UTESERVERING

Uteservering

Palmiye prestige fra uteDESIGN

Åpen uteservering
Selv på regnfulle dager

Investér i en uteplass som gir avkastning på både kort og lang sikt. La ikke sol eller regn avgjøre hva oppgjøret i kassen blir når dagen er over!

uteDESIGN AS Proff har forvandlet forblåste utearealer til lune, behagelige – og lønnsomme uteserveringer. Slå av en prat med oss og sett i gang med din uteservering!

Slik jobber vi med PROFF-kunder

Vi har håndplukket de riktige menneskene med den nødvendige kompetansen til vår PROFF-satsing. Vi vet at noen av våre kunder ønsker bistand med søknadsprosesser, andre har behov for tekniske dokumenter – og andre igjen ønsker 3D-tegninger som et grunnlag for å kunne ta beslutninger. Hva kan vi hjelpe deg med?

Kontakt oss

Vurderer du å bestille uteservering? Se hele prosessen fra A-Å i videoen her

Vi opplevde ganske raskt etter å ha møtt uteDESIGN,  at de responderte på vår måte å tenke på. Og ble veldig overasket og imponert da de kom med forslag om den motoriserte takløsningen. Vi følte at dette var et bra selskap å satse videre på, og det viser seg å være helt riktig.

– Ronny, Gårdseier FOYNHAGEN

Noen av våre proffe prosjekter

Uteserveringer i 360°

Vi har investert i 3D-teknologi for å vise deg kvaliteten i våre leveranser.
Lek deg rundt i flere av våre uteserveringer!

Gratis 3D-modell

Fra idé til realitet
Hvordan kan landskapet eller uteserveringen se ut for din virksomhet? Mange av våre proff-kunder starter planleggingen her. 3D-modellen utvikles i samarbeid mellom deg som ønsker et væruavhengig uterom og en erfaren konsulent fra proff-teamet hos oss.

3D-modelleringen er uforpliktende. Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg angående 3D-modell.

3D Proff
Maksimal filstørrelse: 209.72MB
Radio Buttons

Flere

av våre proffe prosjekter

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff