Tjenester

I uteDESIGN ønsker vi å hjelpe kunden hele veien inn til mål for å kunne realiserer potensialet i hvert prosjekt.

Derfor hjelper vi med tjenester som vi har kompetanse på inhouse eller igjennom samarbeidspartnere som bidrar igjennom de forskjellige delene i prosessen.

Careers

Hagedesigner

Vi har lenge ønsket å nå ut til flere nordmenn som drømmer om å bruke mer tid på sin uteplass. Derfor er vi stolt over å si at vi kan tilby hagedesigner fra uteDESIGN.

Sitter du fast og trenger litt tips og hjelp til hvordan du skal utforme hagen din?
Uansett hvilken stil du liker, om du liker mye eller lite hagestell, vil vi hjelpe deg å planlegge slik at hagen din er tilpasset deg og dine behov.

Etter en prat med vår hagedesigner, vil vi kartlegge ditt behov og ønsker. Om det bare er en enkel rådgiving, plante plan eller illustrasjons tegninger av plassen. Prisen vil variere alt fra hva behov og hva dere trenger av tegninger og plan.

3D-tegninger

3D illustrering er en effektiv måte å presentere prosjektet både til deg som kunde, og som ofte brukes videre inn mot kommunen eller andre som måtte ha behov for å ha et visuelt inntrykk av prosjektet.

Denne tjenesten kommer vi til etter en runde hvor vi avklarer behovet og forventningene til løsningene vi skal bruke i prosjektet. Da har vi også avklart kostnadsbildet, sånn at vi sammen kan jobbe mer effektivt mot målet; hverdagsmagi på uteplassen.

Her kan du se noen av våre 3D- illustrasjoner for kundene våre:

Søknad?

Uavhengig av kompleksiteten på prosjektet og behovet hjelp til byggesøknad, så er vi tilstede og har eksperter på området med alle nødvendige klassifiseringer. Det vanligste er å benytte oss av vår samarbeidspartner Target Consulting som har bygg ingeniører og tekniske tegnere som både kjenner produktene våre, hva man må argumentere med for å øke sannsynligheten for å få søknaden godkjent. De setter seg grundig inn i reguleringer og presedens saker i området for, igjen, å kunne øke sannsynligheten for en godkjennelse.

Det vi trenger for å starte denne prosessen er navnet på tiltakshaver, g.nr og b.nr på eiendommen som det skal oppføres på og tegninger som kan brukes til å tegne inn tiltaket. Basert på dette kan vi lage et prisestimat på søknaden. NB: Husk at eventuelle gebyrer fra kommunen går direkte til tiltakshaver og er ikke en del av prisen på selve søknaden.

Trenger du hjelp til å møblere uteplassen, beregne antall sitteplasser, mer omfattende design så har vi samarbeidspartnere på det også.

Service og vedlikehold.

Produkter montert på uteplassen er, i tillegg til å bli utsatt for
slitasje som følge av jevn og normal bruk, under konstant
påvirkning fra ytre omgivelser, slikt som eksempelvis regn med
sur nedbør, sterk vind, vinterstormer, snø, frost og is.
uteDESIGN anbefaler derfor åsette sine produkter i et
kontinuerlig vedlikeholdsystem.

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff