HURRA!

uteDESIGN feirer 10 år med hverdagsmagi!

Foldetak
Kampanjen går ut om
0
0
0
0
Dager
0
0
Timer
0
0
Min
0
0
Sek

For 10 år siden var det to gutter med lidenskap for uteplassen som satset på pergola til det norske markedet.

De ønsket at uteplassen skulle bli brukt og gi glede – hver dag.

Ti år senere har firmaet vokst, og vi er over 60 ansatte. Vi har dyktige fagpersoner i alle ledd og jobber kun med de beste produsentene på markedet.

Vår visjon er å gi våre kunder noe av det viktigste i livet: bedre tid sammen.

Og ute i hagen, under et tak; der finner vi de gode samtalene og ekte kvalitetstid. Her slapper vi av, leker med barnebarn, spiser mat og ler sammen med venner ut i de sene nattetimer.

Vi er så stolte av hva vi har oppnådd og vi håper du vil være med oss å feire i hele juni måned:

Vi gir deg mulighet for å oppnå 10.000 kroner i jubileumsbonus!!

I dag er vi sterke og har et stort team; Salgskonsulenter, teknikere, ordrebehandlere og montører som alle gleder seg til å hjelpe deg.

«Jeg har gode kolleger, selger fantastiske produkter, har trivelige kunder, og jeg jobber i et løsningsorientert firma. Sist, men ikke minst er det utrolig gøy å hjelpe folk med å lage sitt drømme-uterom.»

– Espen Raarup, uteDESIGN

Espen Raarup uteDESIGN AS

Og hva betyr det egentlig for våre kunder at vi feirer 10 år?

10 år med erfaringer. Vi har prøvd og feilet – og er ferdig med det. Vi er fremoverlente og er klare for å utvikle oss sammen med kundene våre.

Det betyr 10 år med kompetanse. Vi har ansatte som har vært med fra start. Ansatte som har sett markedet utvikle seg. Ansatte som puster og lever for uteplassen. Her sitter det mye kunnskap! Vi kjenner markedet og vet hva som rører seg.

– og vi har 10 år med ulike uteplasser. – Vi har sett alle uteplasser tenkelig og møtt spennende utfordringer her – Monteres i mur, stein, fjell, gress eller husvegg? – vi løser det. (Som regel ? )

Ta kontakt
for mer informasjon om kampanjen og produktene

Kontakt oss

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff