Motorisert Pergola med roterende lameller

Pergola med roterende lameller er et enkelt og praktisk terrassetak som byr på solskjerming basert på roterende lameller. Taket sørger ikke bare for beskyttelse mot nedbør, men også sikrer mulighet for lufting når det er et påtrengende behov. Når taket er lukket og det regner vil vannet dreneres ut til sidene ut mot integrert takrenne og nedløpssystem. På den måten sitter du tørt og behagelig i utestuen din. Men vil ikke vannet som ligger oppå lamellene falle ned på meg når jeg da åpner dem? Nei – hver enkelt lamell har en liten takrenne på den ene siden, slik at når de roteres og åpnes faller vannet ned i rennen og dreneres ut til siden til hovedtakrennen.

Vi tilbyr værbestandige, motoriserte lamelltak som tåler det norske været.

Våre lamellpergolaer er produsert av Brustor fra Belgia, KE fra Italia og Palmiye i Tyrkia. uteDESIGN har god og lang erfaring med merkene, og alt kan virere etter utseende, kvalitet, funksjon og pris. Alle våre lamellpergolaer har en kubisk utforming.

Les mer om våre pergola med roterende lameller.

Stasjonen uteservering

B200

Vårt bestselgende lamelltak gjennom alle år er et trygt og stilfullt valg. Pergolaen har aluminiumslameller som kan roteres for å slippe inn sol og luft.

Vi leverer mange forskjellige lamellpergola. Det er vår jobb sammen å finne riktig for ditt prosjekt

Foyn bar & restaurant stor uteservering fra uteDESIGN
pergolatak uteservering fra uteDESIGN

Er du Proff?
Det er vi også.

uteDESIGN AS har i en årrekke levert prosjekter til proffmarkedet. Som spesialister på uteservering og utnyttelse av uterommet, spiller vi på en rekke kvalitetsprodukter som skreddersys på mål og i design for hvert enkelt prosjekt.

Kontakt oss

Vurderer du tak på din uteservering, men er usikker på hva du bør velge?

Få hjelp av oss!