W / Lounge Stavern Marina

W / Lounge Stavern Marina

W / Lounge er en ny restaurant fra 2021, lokalisert på Stavern Marina. I samarbeid med oppdragsgiver Niche AS fikk vi levere en flott og viktig uteservering for Stavern.

I samarbeid med Niche AS

Juni 2021 åpnet W / Lounge sine dører for restaurantgjester på Stavern Marina. Oppdragsgiver Niche AS, en stor aktør innen interiør og design av hotell og serveringssteder, ble hyret inn for å designe uteserveringen.

Eier og driver av W / Lounge visste tidlig hva de ønsket og i samarbeid med Niche utviklet vi en løsning som passet utformingen og formålet med bruken av uteserveringen. Den største utfordringen var å bestille noe spesialtilpasset til en bygning som ikke var bygget. Her møtte vi på noen utfordringer under montasjen, men det ble løst på en fin og elegant måte.

Vi er veldig stolt av å ha levert til Niche på prosjektet til W / Lounge.

Ønsker du å se dette prosjektet på nært hold? Beveg deg rundt i 3D-modulen ved å klikke på bildet under!

Faktaboks

W / Lounge på vegne av Niche
Stavern Marina

Dukpergola og innglassing

122m² uteservering

Kontakt oss gjerne direkte her!

Vi er takknemlige og stolte over å være med på å realisere Staverns nye destinasjon sammen med Thale Binder Kalvik i Niche Norway AS og Anders Juul-Vaden i Staven Marina.

– André Bratlie, uteDESIGN

André Bratlie uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

Lamelltak

Skyveglass

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff