Straumsfjellet Panorama Øygarden

Straumsfjellet Panorama Øygarden

Nesten 50 beboere ved det største boligprosjektet i Øygarden valgte innglassing fra uteDESIGN AS for å skjerme mot vind. Felles søknad sparte beboerne for penger og hodebry.

Sterk vind stoppet utekos

Sentralt i Øygarden kommune i Vestlandet ligger kanskje kommunens største boligprosjekt. Straumsfjellet Panorama består av 204 leiligheter. 

Fra før er leilighetene i nordsiden glasset inn for å skjerme mot støy fra trafikk. Da en av beboerne fra de andre enhetene tok kontakt med oss i uteDESIGN AS, var behovet å skjerme mot den sterke vinden som hindret kos på terrassene. 

Fordelen med å være flere

På et fellesmøte for styret og beboerne ved sameiet fikk uteDESIGN AS presentere et forslag med skisser. 26 leilighetseiere bestemte seg for å skjerme sine uteplasser med profilfrie skyveglass SF20.

Før søknad ble sendt inn deltok konsulenter ved uteDESIGN AS Marita Boge og Merethe Andersen på en forhåndskonferanse hos Øygarden kommune. Målet var å få en forståelse av hvordan kommunen innstilte seg til planene.

Søknadsprosessen ble godkjent uten noen innvendinger fra kommunen. Både prosess og søknad ble rimeligere for alle interesserte da de delte på utgiftene ved en samlet søknad.

Kort tid etter montasjen kunne naboer se resultatet, og ytterligere 29 beboere gikk sammen for å søke og bestille produkter til sin uteplass. Søkerne fra andre runde har fått skyveglass på plass, og det kommer fortsatt flere fra sameiet som ønsker skyveglass eller andre produkter.

Faktaboks

Straumsfjellet Panorama,
Øygarden

Skyveglass, glasstak, lamellpergola

49 enheter

Kontakt oss gjerne direkte her!

Skyveglassene åpnes med et håndtak i hjørnene

Flere som bor i toppetasje valgte et glasstak eller en pergola i tillegg til innglassing

Det er viktig med en pådriver, en ildsjel som har lyst på dette og får gehør hos styret. Får man flere med seg, blir både prosess og søknad billigere for hver av de som søker.

– Marita Boge, uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

skyveglass av sameie - levert av utedesign

Skyveglass SF20

Glasstak Starcube

Glasstak Starlight

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff