Straume Terrasse Vestlandet

Straume Terrasse Vestlandet

Vi er stolt av å ha levert innglassing og takløsninger til flere beboere på leilighetsbyggene på Straume Terrasse.

Utsikt går hånd i hånd med hardt vær

Hånd i hånd med nydelig utsikt, følger ofte hardt vær. Beboerne syntes først og fremst at det var veldig synd at man bare sitte på balkongen på de aller flotteste dagene i året. Ikke bare måtte det være oppholdsvær, men i tillegg burde det være vindstille. Dette er sjelden kost på Sotra like utenfor Bergen.

Møbler som måtte stroppes fast for å ikke kastes rundtom av vinden, var et vanlig syn for flere av beboerne som til slutt følte tiden var inne for å gjøre noen tiltak.

Prosess med kommune

Høye krav til både estetikk og teknisk utførelse har bidratt til en utfordrende prosess med kommunen. Før kontakten ble etablert med uteDESIGN, har sameiet fått avslag på en byggesøknad på innglassing på estetisk grunnlag.

Via en forhåndskonferanse i kommunen presenterte uteDESIGN illustrasjoner og teknisk dokumentasjon på ny foreslått løsning som bidro for større aksept i kommunen. Sammen med vår samarbeidspartner på byggesak ble en ett-trinnssøknad sendt inn og godkjennelsen kom ikke lenger etter.

Siden fulgte en rekke innglassinger og enkelte takløsninger, hvilket har resultert i at uteplassenes bruksverdi har steget betraktelig.

Faktaboks

Straume Terrasse,
Vestlandet

Glasstak og innglassing til flere boligenheter

uteDESIGN har også bidratt med prosessen hos kommunen

Kontakt oss gjerne direkte her!

Vi er stolt av å ha kunnet bidra i denne prosessen med kommunen. Samarbeidet mellom alle parter har vært avgjørende for å få realisere prosjektet. Det gleder oss at beboerne på Straume Terrasse kan få fullt utbytte av sin fantastiske utsikt.

– Ruben Holm Andersen, uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

Innglassing Sameie Straume Terrasse

Skyveglass

Glasstak

Lamellpergola

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff