Stasjonen Tønsberg

Stasjonen Tønsberg

Samarbeidet mellom uteDESIGN AS og Arcasa Arkitekter AS har ført til en smart og vakker uteservering for Stasjonen i Tønsberg.

Godt samarbeid med arkitekt

uteDESIGN ble kontaktet av Arcasa Arkitekter AS. Arkitektkontoret har tegnet en uteservering for restauranten. Bygget restauranten holder til på var frem til 2018 Tønsbergs gamle rådhus. Da det ble overtatt av nye eiere, ønsket de nye eiere en uteplass som kan være til glede for restaurantens gjester.

Unik uteservering

Høsten 2019 stod uteserveringen klar. Den 20 meter lange pergolaen er unik på mange måter; grå struktur i kombinasjon med grå lameller er et utradisjonell valg for restauranter i Norge. Stasjonen i Tønsberg er et bevis på hvor flott og stilren en uteplass kan bli nettopp takket det minimalistiske designet på lamellpergolaen. Produktet som ble levert her er dessuten skreddersydd i høy grad hvor søyler er integrert inn i benkene som ble montert først.

Faktaboks

Stasjonen
Tønsberg

Lamellpergola med skreddersydde søyler

50m² uteservering

Kontakt oss gjerne direkte her!
uteservering tønsberg stasjonen utedesign

Søylene er integrerte inn i benkene

Stasjonen uteservering

Avlang pergola med lamelltak gir effektiv utnyttelse av plassen

Produkter som inngår i dette prosjektet

pergola restaurant tønsberg utedesign

Lamellpergola B200

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff