Scandic Flesland Airport Bergen

Scandic Flesland Airport Bergen

Et av Vestlandets flotteste hotell har valgt uteDESIGN til å fornye flere av uteområdene. Dukpergolaene montert i tilknytning til hotellets fasiliteter gir dem større fleksibilitet og kapasitet.

Flere fleksible uteområder

Scandic Flesland Airport er Vestlandets største kongresshotell. Scandic har valgt å skjerme flere områder for å gi hotellets fasilitetene større fleksibilitet. Du finner tre foldetak; et mindre tak over åpen bar oppe på takterrassen, et svært skyvetak utenfor konferansesalen som tar 800 sitteplasser. Den brukes til mingling og avbrekk i de hektiske sesjonene. Ellers er det et støtte duktak over Popolo som er hotellets restaurant. Spotlys i taket og varmelamper skaper koselig stemning for de besøkende.

– Vi setter opp flere arrangementer. Alt fra store konserter, julebord, dåp, bryllup, konfirmasjon – arrangementer hvor gjestene ønsker å trekke ut. Uteområdene blir brukt av de fleste. Også i pauser i store konferanser blir disse brukt til mingling og lunsj. Det blir egentlig brukt hele året. Ellers har vi grillstunt og da er vi helt sikker på at vi kan grille ute – og åpne for at gjestene kan sitte ute også. Det blir et ekstra areal for oss siden du kan gradere det etter sesongene, forteller tidligere teknisk sjef ved Scandic Hotels Bård Tore Alfstad.

Faktaboks

Scandic Flesland Airport, Bergen

Leveransen består av tre pergolatak og et større areal med vedlikeholdsfritt gulv

535 m² pergolatak
1 500 m² vedlikeholdsfritt terrassegulv

Kontakt oss gjerne direkte her!

Foldetak utenfor konferansesalen. Her kan gjestene ta et avbrekk fra foredragene og mingle.

Foldetak i tilknytning hotellrestauranten Popolo. Uteserveringen blir hyppig brukt av hotellets gjester og til arrangementer.

Foldetak over åpen bar på takterrassen

Uteområdene blir brukt av de fleste. Også i pauser i store konferanser blir disse brukt til mingling og lunsj. Det blir egentlig brukt hele året. Ellers har vi grillstunt og da er vi helt sikker på at vi kan grille ute – og åpne for at gjestene kan sitte ute også.

– Bård Tore Alfstad, tidligere teknisk sjef ved Scandic Hotels

Produkter som inngår i dette prosjektet

Dukpergola Silver

Flere produkter

Det er flere produkter i denne leveransen. Ta kontakt med oss for å høre mer om hele utvalget til proffmarkedet.

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff