Peppes Pizza Moss

Peppes Pizza Moss

I 2021 bestemte Peppes mest populære avdeling for å utvide uteserveringen med en løsning fra uteDESIGN AS.

Høyest omsetning av alle Peppes Pizza-restaurantene i Norge

Restauranten ligger på kaien i Moss hvor både mossinger og andre båtfolk strømmer til. I 2016 ble serveringsstedet overtatt av Owe Holtebu som ny eier. Holtebu blåste liv i pizzeriaen, og drifter den avdelingen som er desidert størst i hele Norge. Restauranten topper selv de største Peppes Pizza-avdelingene i Oslo og omsetter for det dobbelte som avdelingene i hovedstaden.

Det var tillitsvekkende at Norges største Peppes-avdeling valgte uteDESIGN AS til å planlegge og levere en ny uteservering i 2021.

Praktisk og vakker uteservering

Koronarestriksjonene stilte krav til større avstand mellom restaurantens gjester. Eier fikk bevilget et utvidet uteområde til sin disposisjon, noe som kom godt med når Peppes bestemte seg for en uteserveringen på nesten 150m².

Bryggerestauranten består av to deler uteservering under duktak, skilt av et midtparti med en utebar. Servitørene får kjapp tilgang til drikkevarer fremfor å løpe inn og ut, hvilket gir bedre service til besøkende. Uteserveringen betyr bedre utnyttelse av kaien og utsikten, fasiliteter som lar gjestene sitte ute selv i regnvær og større kapasitet.

Ønsker du å se dette prosjektet på nært hold? Beveg deg rundt i 3D-modulen ved å klikke på bildet under!

peppes moss 3d

Faktaboks

Peppes Pizza Tollboden
Moss

Dukpergola, midtparti, skyveglass og hev- og senkglass

148m² uteservering

Kontakt oss gjerne direkte her!

Midtparti mellom to dukpergola. Taket er tettet med sandwich-plater

Produkter som inngår i dette prosjektet

Hev- og senkglass

Duktak Silver

Glasstak Starlight

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff