Kvednatunet Borettslag Haugesund

Kvednatunet Borettslag Haugesund

Et av Haugesunds nyeste borettslag har valgt uteDESIGN AS til å levere innglassing av balkong.

Nytt borettslag fra 2020

Kvednatunet er et nytt borettslag i Haugesund. Borettslaget var ferdig bygget i 2020, og beboere begynte å flytte inn samme år. Borettslaget er et boligområde med store fellesarealer, et treningsrom og lading av el-sparkesykler – moderne fasiliteter som er ettertraktet. Flere av leilighetene har stilfulle balkonger.

Ganske kjapt etter innflytting fant flere av beboerne ut at de ønsker å glasse inn balkongene sine for å kunne utnytte plassen flere dager i året. Når leilighetene hadde så høy standard, var det en selvfølge at skyveglassene måtte ha tilsvarende kvalitet. De gikk for skyveglass fra uteDESIGN som ikke bare er værbestandige, men også bevarer utsikten over skog og fellesområder på en fin måte.

Faktaboks

Kvednatunet Borettslag,
Haugesund

13 leiligheter med skyveglass

Kontakt oss gjerne direkte her!

Kvednatunet Borettslag er et flott boligområde. Vi er takknemlige for å ha fått tilit til å levere innglassing til flere av leilighetene.

– Merethe Andersen, uteDESIGN

Merethe Holm Andersen uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

Kvednatunet borettslag skyvedører

Skyveglass

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff