Foyn Bar og Restaurant Tønsberg

Foyn Bar og Restaurant Tønsberg

Et helt område ble satt av til en væruavhengig uteservering ved Foyn Bar & Restaurant i Tønsberg. Det er flere typer glasstak og innglassing som ble valgt til dette prosjektet for å få nøyaktig ønskede funksjon og utseende.

Uteservering i en av Tønsbergs kulturperler

Foyn Bar og Restaurant samt hagen som er knyttet til er en av Tønsbergs viktigste destinasjoner for kultur. Restauranten og konsertarenaen har unike, grønne omgivelser. Det er tydelig at eieren Haabet AS har gjort en grundig jobb for å oppnå plassen Foynhagen har fått – i Norges eldste by.

Haabet AS hadde høye krav til oss hos uteDESIGN AS, og en tydelig visjon for sluttresultatet. Fokuset på kvalitet i materiale og skreddersøm har ledet produktvalget og planleggingen av den nye uteplassen. For salgs- og markedssjef Ruben Holm Andersen har prosessen vært svært spennende fra start til slutt:

– Det har vært et privilegium å få lov til å jobbe med de fremoverlente og engasjerte individene hos Haabet AS. Kunde har hatt høye krav til kvalitet og har vært tydelig på hvordan de ønsket at sluttresultatet skulle være. Smykket på brygga i Norges eldste by er et bevis på at både kunde og vi har lykkes med våre mål.

Noe av det mest spenstige med restauranten er hvordan skillet mellom inne og ute enkelt viskes ut. Glasstaket kan åpnes med ett tastetrykk og foldedørene dras til siden sånn at man får en følelse av å sitte inne, men i frisk luft. Skulle solen varme for mye lukkes solskjermingen i taket, også det med hjelp av en fjernkontroll. Fleksibiliteten i produktene bidrar til at både gjester og ansatt får en fin opplevelse når de tilbringer sin tid i Foynhagen.

Faktaboks

Foyn Bar og Restaurant,
Haabet AS
Tønsberg

Glasstak med flere typer innglassing

Totalt 141m² væruavhengig uteservering

Ønsker du å se dette prosjektet på nært hold? Beveg deg rundt i 3D-modulen ved å klikke på bildet under! 

foyn 3d
Kontakt oss gjerne direkte her!
Acristalia uteservering uteDESIGN

Glasstakene er glasset inn for fullstendig komfort i regnværsdager

Fra Starcube til Acristalia uteDESIGN

To forskjellige glasstak er satt sammen. Til venstre ser du det flate glasstaket Acubis, og til høyre skråtaket Acristalia

Det har vært et privilegium å få lov til å jobbe med de fremoverlente og engasjerte menneskene hos Haabet AS. Kunde har hatt høye krav til kvalitet og har vært tydelig på hvordan de ønsket at sluttresultatet skulle være. Smykket på brygga i Norges eldste by er et bevis på at både kunde og vi har lykkes med våre mål.

– Helge Log, montasjeleder ved uteDESIGN

Helge Log uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

Glasstak Acristalia proff

Motorisert glasstak

Foyn bar & restaurant 20

Skyveglass

Foynhagen uteservering fra uteDESIGN

Foldedører

Flere produkter

Det er flere produkter i denne leveransen. Ta kontakt med oss for å høre mer om hele utvalget til proffmarkedet.

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff