Fish Me / Fjellskål Bergen

Fish Me / Fjellskål Bergen

Dette prosjektet er vi i uteDESIGN AS ekstra stolte over. Fish Me og Fjellskål er to flotte restauranter som holder til på mathallen på verdenskjente Fisketorget i Bergen.

uteDESIGN AS som en totalentreprenør

Tidlig 2019 bestemte Fish Me og Fjellskål seg for å renovere sin uteservering og få på plass en mer permanent uteservering – som dessuten vil stå bedre i stil med den nye mathallen på Fisketorget.

uteDESIGN AS har vært totalentreprenør for å realisere prosjektet, og ledet hele arbeidet fra A-Å. Gjennom god koordinering med våre samarbeidspartnere klarte vi å levere prosjektering, støping av betongfundamenter, installering av belysning, produksjon og montering av glasstak og innglassing inkludert LED-spotter, varmelamper og innvendig markise.

Key Account Manager Preben Ødegård har vært med fingeren på pulsen fra dag én: – Prosjektet på Mathallen i Bergen, hvor vi leverte tre uteserveringer i glass til restaurantene Fish Me og Fjellskål, er et av de flotteste og mest spennende prosjektene jeg har jobbet med. Ikke bare ble sluttresultatet magisk, men det viste også hele bredden i uteDESIGN-teamet. Vi var totalentreprenører på dette prosjektet og ledet alle faggrupper i arbeidet – alt fra støping av betongfundamenter, montasje av nytt terrassedekke, elektroarbeid til montasje av glassbygget ink. alle sluttførende detaljer.

Uteservering med historisk utsikt

Jeg er veldig stolt av å ha vært en del av dette prosjektet og vil takke Cecilie fra Fjellskål og Arnfinn fra Fish Me for et utrolig godt samarbeid, forteller en ydmyk Ødegård og anbefaler alle å booke bord: – De har fantastisk god mat og er du tidlig nok ute så får du kanskje plass i uteserveringen og kan nyte den historiske utsikten ut over Vågen og inn mot Bryggen.

De to restaurantene kan nå nyte væruavhengige uteserveringer med utsikt som vil trekke både lokale og turister. De kan nå i større grad åpne for arrangementer som julebord og 17.mai-feiringer og ha større kapasitet. Det kommer de godt med i tilfelle restriksjoner eller mange besøkende. På toppen av alt får  og arrangere lokalene sine på mer effektiv måte hvor serveringen foregår under glasstakene. 

Faktaboks

Fish Me og Fjellskål,
Bergen

Glasstak, innglassing, belysning, varmelamper, innvendige markiser.

Totalt 157m² væruavhengig uteservering

Kontakt oss gjerne direkte her!

De innglassede glasstakene tar hensyn til utformingen på mathallen på Fisketorget, samtidig som de gir besøkende god skjerming i regnfulle Bergen.

Prosjektet på Mathallen i Bergen, hvor vi leverte tre uteserveringer i glass til restaurantene Fish Me og Fjellskål, er et av de flotteste og mest spennende prosjektene jeg har jobbet med. Ikke bare ble sluttresultatet magisk, men det viste også hele bredden i uteDESIGN-teamet.

– Preben Ødegård, Key Account Manager ved uteDESIGN

Preben Ødegård uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

Glasstak

Skyveglass

Flere produkter

Det er flere produkter i denne leveransen. Ta kontakt med oss for å høre mer om hele utvalget til proffmarkedet.

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff