Brasserie Brakstad Haugesund

Brasserie Brakstad Haugesund

Brasserie Brakstad er en populær restaurant på Haugesund Kai. I 2019 utvidet de driften med en uteservering som er flittig i bruk.

Midt på kaien i Haugesund

Brasserie Brakstad er en restaurant som holder til midt på kaien i Haugesund. Den åpnet dørene i 2015, og har vært sært populær siden. I 2019 bestemte restauranteier seg for å utvide med en uteservering i forbindelse med de nye bestemmelsene som kom fra kommunen.

I samarbeid med våre folk i uteDESIGN AS, ble det skissert en løsning som ble spesialtilpasset uteområdet – og som så naturlig ut på kaien, sammen med naborestaurantene.

En sjarmerende uteservering

Brasserie Brakstad er en viktig aktør i Haugesund. Når de bestemte seg for en dukpergola for sine gjester, gikk de et steg videre og engasjerte en interiørdesigner som løftet uttrykket til uteserveringen ytterligere.

I tillegg til matservering og spesialiserte drinker, holdes det flere happenings som romantisk kveld og vinsmaking – perfekte arrangementer for den sjarmerende uteserveringen som de har fått til.

Faktaboks

Brakstad Brasserie,
Haugesund

Dukpergola og innglassing

61m² uteservering

Kontakt oss gjerne direkte her!

Duken er rullet inn og strukturen slipper inn lys.
Bildet lånt av kunde.

Brasserie Brakstad har laget til en sjarmerende uteservering med flotte detaljer.
Bildet lånt av kunde.

Produkter som inngår i dette prosjektet

Dukpergola Silver

Balkongløsning

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff