8 Glass Oslofjorden

8 Glass Oslofjorden

I Vrengensundet ligger 8 glass – en restaurant som har klart å bringe sydenfølelsen til Norge. uteDESIGN AS har bidratt med en pergola til uteserveringen, og en god del tilpasninger for å skape ønsket utseende på plassen.

Sydenidyll i Oslofjorden

Vrengensundet er en perle i Oslofjorden som tiltrekker seg besøkende i båt – spesielt i vår- og sommermånedene. På øyen ligger 8 Glass, en restaurant og lounge som gir deg sydenfølelse i Norge. Her finner du palmer, sandarealer, lounge-områder og fantastisk utsikt mot fjorden – og nå også dukpergola for de dagene som vind og regn truer sydenidyllen.

Tilpasning ga et helhetlig inntrykk av uteservering

8 glass valgte dukpergola fra uteDESIGN AS, og skapte en fullkommen strandopplevelse langs sjøkanten. Før montering av den nesten 14 meter lange pergolaen stod det massive benker som en del av uteserveringen. uteDESIGN sin konsulent Trygve Vedvik, fungerte som både rådgiver og byggeleder for å tilpasse pergolaen. Søylene i pergolastrukturen ble integrert inn i benkene for en helhetlig løsning som pryder uteserveringen.

Faktaboks

8 Glass
Oslofjorden

Dukpergola med ZIP-screens

70m² uteservering

Kontakt oss gjerne direkte her!
8 glass utedesign

Søylene ble integrert inn i benkene

ZIP-screens er integrert i pergolaen for solskjerming

8 Glass har nå en nydelig uteservering. Pergolaen passer utmerket til sydenfølelsen som restauranten ønsker å skape for sine gjester. Det var flere tilpasninger som måtte til for å skape det intrykket, og vi er stolte over å ha bidratt til en av Oslofjordens flotteste uteserveringer. 

– Trygve Vedvik, uteDESIGN

Trygve Vedvik uteDESIGN

Produkter som inngår i dette prosjektet

Palmiye Satin – kontakt for mer informasjon

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff