Pergola med lamelltak.

Lamellpergola er en struktur i slitesterkt aluminium med lameller i taket. Det motoriserte lamelltaket vil beskytte deg mot vind og nedbør, samt sørge for solskjerming når du har behov for det. Våre lamellpergolaer har forskjellig utforming i struktur og lameller. Det er også variasjon i funksjon og tilvalg. Felles for alle våre pergolaer med lamelltak er at de er vakre, værbestandige og fleksible løsninger for deg som vil nyte uteplassen.

Vi tilbyr værbestandige, motoriserte lamelltak som tåler det norske været.

Våre lamellpergolaer er produsert av Brustor fra Belgia, KE fra Italia og Palmiye i Tyrkia. uteDESIGN har god og lang erfaring med merkene, og alt kan virere etter utseende, kvalitet, funksjon og pris. Alle våre lamellpergolaer har en kubisk utforming.

Eksempler på noen av våre produkter:

Stasjonen uteservering

B200

Vårt bestselgende lamelltak gjennom alle år er et trygt og stilfullt valg. Pergolaen har aluminiumslameller som kan roteres for å slippe inn sol og luft.

B600

Vår premiummodell for deg som ønsker et ekstra fleksibelt lamelltak. Velg denne hvis det er viktig for deg å ha størst mulig åpning i tak når det ikke er i bruk.

Skyroof

En sterk utfordrer i klassen lamellpergolaer som kan skyves til siden. Skyroof har tynne profiler og eleganse i alle ledd.

Vi leverer mange forskjellige lamellpergola. Det er vår jobb sammen å finne riktig for ditt prosjekt.

Vurderer du pergola på terrassen, men er usikker på hva du bør velge?

Få hjelp av oss!