Stian og Jamina Blipp Oslo

Stian og Jamina Blipp Oslo

Det er en dag i desember. Luften er tørr og kald i det vi passerer inn på en heller naken hage for å slå av en prat med Stian og Jamina Blipp. Det er mye stort som har skjedd i livene til superparet i det siste – de har utvidet familien, har bygget et flott hus og ikke minst er Stian aktuell med et nytt show.
Men i dag er vi her for å snakke om noe helt annet: Paret har bestilt en pergola –
I desember!

Klok av skade

Var det ikke rart å bestille en pergola i desember?

– Prosjekt pergola? I desember? Det virker litt snålt! Jeg er stolt fordi for første gang i mitt liv har jeg klart å bestille noe i tide. Når vi skulle lage hagen begynte vi i midten av juni, for da har vi tenkt at nå har det vært 30 soldager – nå burde vi begynne å lage hage. Vi var ferdig sånn ved første snøfallet – fikk ikke brukt en drit av det.

Stian anbefaler å sette i gang tidlig:

– Nå er det en skamlang leveringstid på nesten alt. Så jeg tenkte at jeg ikke skal være en av de som bestiller pergola i mai, kommer inn i virvelvinden av bestillinger og får pergola til jul. Det er hyggelig det, men jeg vil helst ha den til sommeren. Så nå tror jeg jeg er tidsnok ute, jeg tror den skal være ferdig til det blir sol.

I fjor hadde Jamina og Stian store planer for sommeren. De gikk til innkjøp av et par behagelige solstoler og fantaserte om å sole seg og sippe Pinã Coladas. Slik ble det ikke.

– Det ender med at vi ligger med teppe over oss på de stolene, forteller Stian med et oppgitt blikk. – Så dumme vi var. Men med pergola så tenker jeg at det faktisk blir mulig å bruke sommeren litt lenger. Når det begynner å bli kaldt sånn rundt fem på ettermiddagen, så kan man trekke inn der, kose seg litt, forlenge det littegranne. Og jeg kan melde at jeg har gått litt overboard på den bestillingen her. Så det kan være det skal være noe TV og sånt der inne. Det kan være jeg skal flytte inn der. Vi har ikke bestemt oss helt enda.

Det bør komme inn i ordboken. Pergolaparasitt. De som bare går rundt og går inn i pergolaen til andre for å kose seg. Så nå er vi keen på å gi tilbake til fellesskapet.

Stian Blipp, Oslo

Pergolaparasitter

Hvordan kom du på å bestille en pergola fra uteDESIGN, Jamina?

Vi har så mange fine og gode naboer rundt her. Og de ber alltid inn til sin pergola. Og jeg føler alltid vi er der. Vi ber aldri hjem til oss fordi der er det litt kaldt, så jeg gleder meg til å kunne be inn og gjøre det samme, rett og slett herme litt etter naboene og lage en som er ekstra fin.

Det har vært travelt hos Blipperne i det siste. Etter å ha bygget ferdig huset, har de fått et nydelig tilskudd i familien. Småbarnslivet er en hektisk periode, og mange kan kjenne seg igjen i behovet for tid alene med kjæresten, eller med andre voksne. – Jeg gleder meg veldig til å ikke måtte gå inn når det er voksentid, forteller Stian.

– Vi er ute i hagen og leker med kidsa hele dagen. Og når klokken er syv på kvelden og vi skal legge unger – da er det for kaldt til å være ute. Så jeg gleder meg til at da kan vi fremdeles kose oss, invitere over noen naboer. For vi har vært pergolaparasitter, egentlig.

Jamina nikker bekreftende: – Vi har snylta på alle de som har pergolaer i nabolaget, vi nå i to år.

Stian: – Ja, vi har det! Og det bør komme inn i ordboken. Pergolaparasitt. De som bare går rundt og går inn i pergolaen til andre for å kose seg. Så nå er vi keen på å gi tilbake til fellesskapet.

Stian og Jamina Blipp uteDESIGN 3

Det virker som familien på fire har stadig nye prosjekter på gang. Først drømmehuset, så oppussing terrassen og nå pergolaen som blir juvelen i hagen.

– Vi har jo ikke noe hytte eller noe sånt. Nå får vi jo det, forteller en fornøyd Stian.

Jamina ser på ham med et nølende blikk.

– Ja, vi får jo på en måte det. Pergolaen er jo på en måte hytten. Blir det ikke: «nå skal vi på hytten». Jeg tenker det, bekrefter Stian. Men Jamina er ikke helt overbevist: – Jeg er jo kanskje ikke helt enig i det.

Stian: – Jo, for jeg tenker – vi kan ha et skift med klær der.

Jamina vil ikke gi slipp på hyttedrømmen: – Det er mulig vi skal ha en hytte og.

Stian: – Nå har vi fått en liten hytte. Kan ikke ha to hytter.

Når alt klaffer, er det ingen vei tilbake

Paret visste at de ønsket seg en pergola. En venn som har snakket varmt om uteDESIGN samt Stian sin patriotiske tilhørighet til regnbyen på Vestlandet avgjorde valg av leverandør. De har søkt på nettet etter pergola, og i et overraskende sammentreff, kom reklamefilmen til uteDESIGN på TVen. Det måtte være skjebnen. Han ble i hvert fall overbevist: – Så kom reklame for utedesign på TVen. Så ble vi sånn «oi, det var litt freaky». Vi ringte opp, viser seg at det er en venninne av Jamina som jobber der. Viser seg at de som har startet det er fra Bergen. Da var det ingen vei tilbake.

Jamina har store planer for neste utesesong: – Det jeg gleder meg mest til med å få opp pergolaen nå på vårparten, er at vi kan starte sommeren før den egentlig er her.

Vil du også forvandle din uteplass til en oase? Kontakt oss!

Snart vil du få se følgende

produkter hos the Blipps!

pergola hovedbilde

Lamellpergola B200

Skyveglass terrasse som sett på tid for hage

Skyveglass SF20

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff