Industrivegger Urban Home

Industrivegger
Urban Home

Industrivegger i glass

Industriveggen Urban Home er en flott romdeler når du ønsker å dele opp et område i flere seksjoner. Lag et skille i en åpen kjøkkenløsning eller bruk industriveggen til å skape hjemmekontoret du alltid har drømt om. Med vår romdeler i glass kan du beholde lyset i rommet samtidig som du får forskjellige soner som er adskilte med industriveggene.

Romdeler i glass

Industrivegger til bruk innendørs er bygget på suksessen med våre øvrige glassprodukter. Forespørsel etter romdeler i glass har ført til at vi ønsker å tilby dette produktet.

Glassystemene produseres av Nordic Glass som holder til på Vestlandet. Det er et selskap som vi har hatt et langt samarbeid med på glassystemer.

Industriveggene består av 10mm herdet glass med polert kanter. Herdet glassene er produsert ihht. produktstandard NS-EN 12150. Glassene er produsert i Norge , på Pilkingtons fabrikk i Elverum og skreddersys til hver enkelt ordre.

100% skreddersøm og flere valgmuligheter

Vi har et stort fokus på skreddersøm – også av skilleveggene i glass. Industriveggene fås i opptil 19,2 meter i bredden og opptil 3 meter i høyden. Du velger antall paneler og antall horisontale og vertikale pynteprofiler.

Fordeler med industriveggene Urban Home:

  • Velprøvd glass fra anerkjente Pilkington, profilsystemer fra Sunflex og ferdigprodusert i Norge av Nordic Glass som vi har lang og god erfaring med
  • Skjermer mot støy i lukket tilstand
  • Snublefri – gulvskinnene er integrert i gulvet, så her er risikoen for å snuble minimal
  • Skreddersydd for det området du ønsker å dele opp
  • Velg type døråpning – skyvedør eller dør som går til siden
  • Kan brukes i stuen, på kjøkkenet, på badet – og alle andre steder hvor du ønsker å dele opp rommet

La oss finne en vakker løsning for ditt hjem!

industrivegg i glass

Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss
industrivegg i glass

Vi tilbyr gratis befaring!

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff