DET NORSKE EVENTYRET
Kampanjen går ut innen:
0
0
0
0
Dager
0
0
Timer
0
0
Min
0
0
Sek
Kontakt oss om denne kampanjen!

Gjør hver dag til et eventyr!
Nyt norsk natur fra din egen uteplass

Vår i Norge er magi – hverdagsmagi! Grønne enger, rosa kirsebærtrær, myk fløteis, røde jordbær, måker som svever over fjorden – og endelig – vakre solnedganger sent på kvelden.

Benyttes innen 20 Mai

Det er eventyrlige forhold og naturen vi er så glade i viser seg fra sin beste side. Men det er ikke alltid den gjør det – vi har jo hatt både snø, vind og regn denne sesongen. ?

Vi har derfor et godt tilbud til deg som ønsker å oppleve den norske naturen fra egen uteplass.

Kontakt oss om denne kampanjen!

Produkter som inngår i kampanjen

Utestuer

Utestuer i glass

Forleng utesesongen med en løsning i glass. Velg mellom fast eller motorisert tak. Alle uisolerte utestuer og glasstak inngår i kampanjen.

Pergola

Pergola

Bruk uteplassen på en ny måte med motorisert pergola. Velg mellom lamelltak og foldetak. Alle pergolaer inngår i kampanjen

Innglassing

Innglassing beskytter veranda eller terrasse mot vær og vind uten at du mister lys. Skyvedør og skyve – og dreiedører inngår i kampanjen

Vi hjelper deg videre med ditt
Proff-prosjekt

uteDESIGN skal gjennom innovative produkter og på en kostnadseffektiv måte skape uteplasser og uteserveringsløsninger som blir brukt hele året, helt uavhengig av været.

Vi leverer løsninger for uterommet over hele landet, og har showroom i Bergen, Oslo, Stavanger, Kristiansand og Sandefjord. I en årrekke har vi oppgradert hundrevis av uteplasser, og muliggjør bruk av uterommet uansett vær.

Kontakt oss - Med opplasting

Last gjerne opp bilde av din uteplass (valgfritt)

Maksimal filstørrelse: 4.19MB

For service eller reklamasjon

Trykk her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev Proff